Terra COFDM RF-modulator HDMI till DVB-T

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

MHD-101

Med den här produkten kan du tillverka din egen DVB-T kanal från vilken HDMI-källa du vill.


Vad kan man då använda den här till?


För offentligt bruk: Skolor, sjukhus, restauranger, kontor mm. mm. Alla ställen där det finns ett antal tv-apparater med vanliga digitalboxar (inbyggda eller separata) och man vill få ut egen information i en helt egen tv-kanal.


MHD-101kan användas för omvandling av HDMI till högupplöst DVB-T (MPEG4). på utgången (1920*1080-30p). Utgångskanalen är justerbar 174-862 MHz (VHF/UHF).


Trots höga prestanda med MER-värde på 35 dB gör den attraktiva prisbilden att MHD-101 med fördel kan ersätta många av de gamla analoga modulatorer som fortfarande finns kvar på marknaden. För programmering medföljer programvara på CD som gör all programmering enkel och överskådligt.


Alternativt går det också att göra de vanligaste inställningar via knappar på frontpanelen och den inbyggda displayen. Metallchassiet skyddar mot elektromagniska störningar.


De flesta DVB-T modulatorer kan användas för att släppa ut en HDMI-signal från exempelvis digitalboxar till flera tv-apparater. Detta är dock inte tillåtet (läs mer här:) läs mer: Här. De här funktionen finns även på denna modulator, men vi tar inget ansvar för att den i förlängningen kommer att fungera.


Det finns ingen leverantör som kan garantera denna funktion då det handlar om den blacklist som finns inbyggd i HDMI-systemet.


Därför säljer vi alla HDMI-modulatorer med förbehållet att de KAN sluta fungera med HDCP-krypterat material någon gång i framtiden även om de fungerar för detta vid leverans.


Vi anser att dessa produkter endast skall användas för att distribuera eget material, d.v.s. presentationer, informationskanaler mm som man skapar själv via en dator eller annat media. Kost sagt material som INTE är krypterat med HDCP.


Bra att veta är också att i många fall kan man vid installation av den här typen av modulatorer få problem med insignalen eftersom många grafikkort på datorer mm bär sig lite underligt åt.


Drabbas man av problem med detta i samband med installation av en modulator har vi två olika små "hemliga burkar" som brukar lösa dessa problem.


Dessa är: CYP/// XA-HDCP En HDCP-nedkonverterare som ibland fungerar som problemlösare. Skulle inte den hjälpa så brukar CYP/// SY-300H avhjälpa alla sådana här skumma problem. Det är en scaler för HDMI.

FEATURES

- HDMI ingång

- MER värde ~ 35 dB

- RF ut på 174...862 MHz

- H.264 HD encoder med bitrate 1-19 Mbps

- Stöd för HDCP

- Mycket enkel installation

- Hög utnivå (90 dB) med bypass

- Watch dog för hög driftsäkerhet


Bra för:

- Presentationer

- Intern-TV

- Övervakning


Ström/spänning: +12 V DC with consumption: 400 mA max.

Dimension: 166 x 109,5 x 30 mm

Vikt: 0.25 kg

Flera populära produkter

DigiMod HDMI / AV till DVB-T modulator

13 350 kr
Läs mer