Antenn » Marknät » Antennpaket » Paket UHF / VHF Kombi

Televés

OMNI-NOVA Rundstrålande tv-antenn BOSS LTE Husbil / Båt

Televés OMNI-NOVA Rundstrålande  tv-antenn BOSS LTE Husbil / Båt
Lager: Finns i lager
Modell: MA-1444
Tillverkare: Länk

Priser

3,200.00 SEK /st
2,990.00 SEK /st
Fraktpriset på alla ordrar inom Sverige är 59 SEK om inget annat anges.
Beskrivning

Omninovan är en syster till Super-Novan, men den här modellen passar bättre till sjöss eller när man är i rörelse på land. Detta tack vare att den är rundstrålande.

Detta är förmodligen den bästa rundupptagande camping-antennen som finns på marknaden. Televés DiNova (eller Diginova som den hette tidigare) är något vassare OM man riktar den exakt rätt. Men vill man slippa rikta antennen så är Omninova oslagbar.

Uppgraderade modellen med BOSS-teknik!, och nu även med LTE, dvs 4G filter.

Liksom Super-Novan är detta en produkt som används där inget annat funkar. Den har en unik sammansättning som gör att mottagningen fixas vid de mest krångliga platser.

Antennen är vattenskyddad och används därmed med fördel också på sjön.

Levereras komplett med nätdel och kontakter. Kabel ingår inte.

Vill du se lite bilder på hur man fäster in en och vilka fästen som ingår?

Fästen!


Omninova har rykte om sig att vara den i särklass bästa utomhusantenn i sin klass. Genom sin rundverkande mottagning passar den bäst på båtar. Kan med fördel också användas för mottagning av digitala signaler på
mobila fordon typ husbilar och truckar. Förstärker både VHF, FM och UHF. Fäste medföljer för både takmontage och mastmontage.En 12 volts krokodilförstärkare med dubbla utgångar ingår, denna kan matas med 12 volt från medföljande DC-kabel med cigarett-tändar kabel eller med en 220volts trafo som också följer med.

En semipro-antenn för mycket krävande förhållanden.

Tekniska data:
• Förstärkning:
BI: 26 dB
BIII: 28 dB
UHF: 30 dB
• Spänning:220-240 V AC
• Batteri: 12-24 V DC
• Amplifier switching voltage
• Max. consumption (mA) 150

Mått: 320 x 290 x 107 mm

Nu har vi speciella antennkablar till Båt / Campingantenner. De är utrustade med en proffsmonterad vädersäker kontakt i ena änden och en skruvkontakt som du själv monterar i andra änden efter att du har dragit fram den till rätt ställe i båten / husvagnen / husbilen. De finns i 5, 10, 15, 20 och 25m längd. Du hittar de här: Antennkablar för Båt / Campingantenner.