AirTies Trådlös brygga / accesspunkt för IP-TV / Nätverk KIT med 2st

1 700 kr

 

AIR 4820

En osannolikt trevlig produkt nu när alla får fiber hemma.

Ett av de största och vanligaste problemen man ställs inför när man får fiber och skaffar fibertv är att man inte längre kan använda sina gamla antennkablar. Helt plötsligt behöver man dra nätverkskabel mellan fiberkonvertern och tv-boxen vid tv:n. "Tänkte inte på det!"

Nu slipper man det!

Koppla den ena av dina Air 4820 till fiberkonverterns nätverkskontakt, koppla den andra till tv-boxens nätverkskontakt, slå på dem och du är klar.

Vips så funkar alla dina tv-kanaler utan sladd!

I många fibernät kan den även användas som trådlös accesspunkt ( om det går att surfa via tv-uttaget) med riktigt snabb hastighet.
Den används då du inte vill dra fast nätverkskabel från en punkt till en annan och agerar samtidigt som accesspunkt för trådlösa enheter.

Air 4820 klarar att skicka upp till 10 HDTV strömmar samtidigt.

-Med AIR 4820 kan du enkelt länka IPTV porten på din Router/ Media Gateway till din IPTV-box/ TV utan att dra kabel.

-Med den nya 4x4 802.11ac tekniken får du en mycket snabb och pålitlig hastighet i nätverket för streamad Tv och krävande dataöverföring.

-Med AIR 4820 uppgraderar du kostnadseffektivt ditt befintliga trådlösa nätverk till den nya standarden 5Ghz 802.11ac vilket ger högre prestanda och bättre täckning.

-Enheten har en snygg design och är liten, endast 9 x 10cm och har inga utanpåliggande antenner.

-AIR 4820 ger dig bra, pålitlig, trådlös täckning för dina surfplattor, telefoner och datorer.

-AIR 4820 har 2st fasta Gigabit Ethernet Portar avsedda för att koppla till fasta enheter som t. ex NAS (nätverkshårddisk) eller datorer i gigabit hastighet.

-Den nya standarden IEEE 802.11ac ökar hastighet och kapacitet i det trådlösa nätverket, perfekt för multimedia som t. ex spel, Netflix, Viaplay o.s.v.

-AIR 4820 kopplas enkelt in med ett knapptryck.
Genom att trycka på WPS knappen på din befintliga router samt WPS knapparna på respektive Air 4820 skapar du en ny accesspunkt av varje ansluten AIR 4820. Simpelt.

-AIR 4820 levereras förkonfigurerade i par. (2st)

Flera populära produkter

IPTV-box Grekiska & Cypriotiska kanaler "DEMO"

3 200 kr
Läs mer