eSTUFF Laddstation för telefoner till restauranger, barer, pubar mm.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Charge2Stay

Med vår laddstation för restauranger, barer, sjukhus mm så öppnas en möjlighet för näringsidkaren att tjäna pengar på kundernas ständiga behov av att ladda telefonen.


Idag är det ofta så att kunderna plockar fram sin laddare och kopplar den till ett vägguttag om det finns ett i närheten av bordet. Idag är det svårt att antingen säga nej, eller att få betalt för strömmen. Har man många kunder som gör detta dagligen så blir det ett antal kWh som man får "bjuda på". Dessutom har man ingen kontroll på laddarna som används eftersom man inte vet om de är säkra eller ej. Det händer ju faktiskt att laddare börjar brinna.


Sätt in vår lösning, på 1,5 timma är du igång och kan erbjuda dina kunder en säker laddning vid deras eget bord. Även på uteserveringen.


Lösningen bygger på ett kabinett med 12 st laddningsbrickor som laddas via induktion när de befinner sig i kabinettet. Där blir de fulladdade på 1,5 timmar. Dessa brickor bär man sedan fram till kundens bord där de kopplar in sin telefon / platta.


Varje laddbricka har ett inbyggt batteri på 2600 mAh och 2,1A laddström, det räcker även för strömkrävande iPad mm.


De är utrustade med fast monterade kablar med följande kontakter: Lightning, Apple 30-pin, Micro-USB, Mini-USB och några DC-pluggar. Med andra ord kan man ladda det mesta som laddas via USB. Kunden behöver ingen egen kabel.


Eftersom laddaren har 2,1 A laddström så går laddningen dessutom förhållandevis snabbt. Och under tiden kunden laddar så lär hen köpa något mer av er.


Börja tjäna pengar redan idag på dina kunders telefoner.


Räkneexempel:


Om ni har öppet från 12-23 = 11 timmar, vi räknar med att en bricka laddas i mellan 1 och 1,5 timma (om den inte är tom när den sätts tillbaka laddas den snabbare) och ligger på kundens bord i en timma. Det innebär att en bricka kan "säljas" ca 5 gånger på en dag.


Tar man då 20:- för en laddning så kommer varje bricka att generera 100:- per dag. Har ni öppet 7 dagar i veckan så blir det 700:- i veckan, ca 2800 på en månad. FÖR EN BRICKA. 12 brickor drar in ca 35000:- för er på en månad.


Eller: Alla 12 brickorna drar in 1200:- per dag, det innebär att ni om ni får fart på detta betalar hela laddstationen sig själv på 6-7 dagar.