Alphatronic UFO AN2, mobilt bruk, rundmottag. 20 dB

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

AN2

En rundupptagande antenn för DVB-T, DAB, FM, både UHF och VHF

Drivspänning är 12 eller 230 volt.


Alphatronic AN2 är en högeffektiv antenn för montering på yacht, husbil eller annat mobilt bruk. Antennen är rundmottagande på 360 grader och levereras med fäste för både tak- och för maströrsmontage. Alphatronic AN2 är optimerad för digitala signaler och tar emot både DVB-T/T2 (MPEG4/HD) och digital radio (DAB+). Frekvensområdet täcker in både FM, DAB+, VHF och UHF.

För enkel anslutning medföljer nätdel för 230 volt men också inmatningsfilter för 12/24 volt. Antennen kan också drivas med 5 volt från box eller TV:ns antenningång. Ytterligare fördelar ligger i flera effektiva filter för att minimera olika oönskade signaler, som exempelvis LTE-bandet (4G) vilket dämpas aktivt.


Medföljer:
- Nätdel 230V
- Inmatningsfilter 12/24V
- Koaxkabel 3 meter
- Fäste för takmontage
- Fäste för mastmontage


Nu har vi speciella antennkablar till Båt / Campingantenner. De är utrustade med en proffsmonterad vädersäker kontakt i ena änden och en skruvkontakt som du själv monterar i andra änden efter att du har dragit fram den till rätt ställe i båten / husvagnen / husbilen. De finns i 5, 10, 15, 20 och 25m längd. Du hittar de här: Antennkablar för Båt / Campingantenner.