TV-lösningar för sportbarer och restauranger

TV-lösningar för sportbarer och restauranger.

För restauranger, sportbarer, hotell eller andra offentliga miljöer som vill visa sport eller andra direktsända evenemang är det mycket att tänka på. Vilken sändningsplattform, vilka avtal krävs, var tecknar man dem och vilken utrustning skall man välja?

Vi har gjort ett antal sådan lösningar och vet vad som behövs och kan hjälpa er hela vägen. Om du har ett gammalt system du vill modernisera för att få bättre bild och större flexibilitet så löser vi det också.

Ta en titt på våra färdiga system så får du en prisindikation på vad det kostar, se det endast som ett exempel, vi skräddarsyr naturligtvis lösningar för varje enskild kund.

Vi erbjuder system för de mindre lokalerna med 4 bildkällor och 4 skärmar/projektorer baserat på HDMI över HDBaseT™ till system med i princip obegränsat antal bildkällor till obegränsat antal TV-apparater/projektorer. Dessa system är då baserade på HDMI över IP-teknik.

Alla lösningar distribueras i vanliga nätverkskablar mellan central plats med digitalboxar/bildkällor till bildvisare i form av TV-apparater eller projektorer. Så vid en ombyggnad, dra Cat6A eller Cat7 till dina TV-apparater så kan du välja vad du vill.

Plain Kitchen

Plain Kitchen i Göteborg fick ett av våra HDMI-system installerat i mars 2018 och de är mycket nöjda med lösningen, 4 digitalboxar med full valfrihet till alla
19 skärmar.