Restaurang / Sportbar


Bild från Plain Kitchen Sportsbar
Har du en restaurang, sportbar, hotell eller en annan plats där du  vill  visa tv offentligt? Vi kan detta. Allt från att designa och  leverera  ett komplett och färdigt system för distributionen av bild till  att  sköra alla kontakter med Hoist, Canal Digital, VIASAT, Boxer,  Comhem  mm.

Du kan be oss om en "nyckelfärdig" lösning där vi tar  hand om  allt till att du bara vill ha grejerna levererade och du gör  jobbet  själv.

Vi bygger system som hanterar allt från 4 inkällor med 4 skärmar till gigantiska system med i princip obegränsat antal skärmar.

Mindre   system (upp till 8 källor och 8 skärmar) byggs oftast med HDMI över   HDBaseT Matrix swithcar då det ger optimal bildkvalitet till ett  vettigt  pris, större system (framförallt många skärmar) bygger vi  oftast med  HDMI över IP för dess stora flexibilitet och skalbarhet.


Nedan  finns lite exempel på allt från 4x4 (4 bildkällor och 4 skärmar)  till  8x40 (8 bildkällor och 40 skämar). Priserna är hårdvarupriser utan   installationskostnader, men om systemet kräver konfiguration (HDMI  över  IP) så ingår det i priserna.

Enkelt förklarat, har du en   nätverkskabel dragen från centralpunkt till alla befintliga skärmar   (helst Cat6A eller Cat7) och färdig signal in i form av digitalboxar så   kan du med alla dessa paket visa valfri bild på valfri skärm efter ett   par timmars monterande och kopplande.

Till alla HDMI över IP-system så ingår styrning av systemet via app eller hemsida i priset.   Används med fördel ihop med en iPad eller annan surfplatta.

Till   de mindre systemen (HDBaseT) så styrs de med fjärrkontroll eller  knappar  på fronten. Dessa kan man givetvis få en appstyrning till om  man vill  mot tillägg.

Vill du också ha en lösning för att styra dina   digitalboxar med samma surplatta kan vi bygga detta. Då måste   surfplattan vara android om du vill ha en bra lösning till ett vettigt   pris. Går naturligtvis att lösa för IOS med, men det blir betydligt dyrare.

Alla dessa lösningar kan du både köpa eller leasa, vi samarbetar med Wasa Kredit som erbjuder leasinglösningar. Ett bekvämt   sätt att finansiera en större investering med en på förhand bestämd kostnad varje månad, ibland är det skönt att veta exakt vad det kommer att kosta.
Bild från Plain Kitchen Sportsbar