Allt inom antenn, antennförstärkare, TV antenn

Antenner för marknät, paraboler och radio.

En bra antenn, bra antennförstärkare och bra kablage är helt avgörande för att din tv eller digitalbox skall ge en bra bild. Våra kunder fixar normalt detta själva efter att antingen beställt själva, eller efter att ha konsulterat oss innan köp. Det är faktiskt inte så krångligt!

Vi har allt du kan tänkas behöva som har med antenn att göra, TV-antenner, Radio-antenner, Parabol-antenner, husvagns-antenner, husbils-antenner och båt-antenner.

Man kanske tror att allt detta är samma sak och ibland kan det nog vara så, men oftast skall man välja rätt för varje applikation. Vi har jobbat med antenn och antennsignaler så länge vi kan minnas, vi har hjälpt kunder från Ystad till Treriksröset att få signal och bild på sin TV. Det säljs antenner på många ställen, men då får du just bara en antenn och inget mer. Vänder du dig till oss kan du få hjälp med att analysera ditt läge, anpassa valet och sedan levererar vi ett komplett paket med allt du behöver ner till minsta kontakt. Vi har även färdiga paketlösningar för att fästa antenner, både på husgavel, skorsten eller tak. Till och med balkongfästen för att sätta en antenn på en balkong utan att skruva.


Hör av dig via telefon eller mail om vad du behöver hjälp med. Vi är vana vid att lösa de mest krångliga antenncase via distans med hjälp av de verktyg vi har att tillgå i huset.

Vi har även skrivit en liten bibel om Antennsignaler