Förstärka mobiltäckning

Mycket är på gång inom mobilnäten med förändringar mm. Kontakta oss för att veta mer.

Varför skall man välja oss för att få bättre mobiltäckning inomhus?

Erfarenhet:

Vi kan mobilförstärkning, vi vet allt om att skapa bättre täckning inomhus för mobiltelefoner. Det är enormt snårigt med mycket regler, tillstånd, datum och frekvenser att hålla koll på. Vi gör det åt dig!

Vi har jobbat med antenn/radiosignaler sedan 90-talet och med att förstärka mobiltäckning sedan 2013, alltså över 10 år. Kanske inte verkar länge, med då är man verkligen veteran i branschen.

Vi har byggt system i allt från villor eller små kontorslokaler till totalt 10st olika anläggningar på Borås nya avfalls/avlopps-anläggning Sobacken. Den största av de anläggningarna var en panncentral på 2800m² golvyta, 45 meter hög med 11 olika våningar. Även Göteborgsoperans stora lager och replokaler ute på Hisingen pratar i telefon tack vare oss.

Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på att få en lösning som både är effektiv, kostnadseffektiv, tillåten och med maximerad livslängd utifrån hur tillståndstiderna för frekvenserna ser ut.

Att kunna räkna på kabeldämpning, förluster i splitters och fördelare är en konst för att få ett system som är korrekt dimensionerat med bra funktion i alla delar.

Expertis:

Våra kunskaper inom antennteknik gör att vi vet exakt vad vi gör och exakt vad som behövs för att beräkna och installera ett system helt efter era behov.

Trovärdighet:

Vi har byggt tillräckligt många system för att ha detta i ryggmärgen. Vi säljer bara tillåtna produkter och är helt transparenta med vad som är på gång och vad som händer rörande frekvenser mm.

Många säljer produkter som kommer sluta fungera om ett och ett halvt år och berättar det inte för dig som kund, den risken finns inte hos oss.

Referenser:

Vill du ha referenser från någon vi har byggt hos så ordnar vi det, men vi vill inte skylta med namnen här av hänsyn till våra kunder.