Om oss

Varför finns då denna webshop, och vad skiljer den från alla eller åtminstone många andra.


Vi som har och driver den här shopen har ett nästan tokigt egenintresse i allt som har med hemelektronik och liknande att göra. Det gör att vi vet mycket om de produkter vi säljer. Vi har mycket gedigna kunskaper från branschen. Vi har arbetat som Butikschefer inom Expert under lång tid, och vår sammanlagda erfarenhet från branschen är numera över 30 år.


Dessa saker sammantaget gör att vi väljer ut ett sortiment av högkvalitativa produkter, som du sedan kan välja ur. Med andra ord så är allt "skräp" bortsorterat. Därmed inte sagt att allt som inte finns här är skräp, men man kan inte ha allt.


Vi är trötta på att man fortfarande behandlar konsumenter nedlåtande genom att prissätta med 95:- och 99:- mm. vi är övertygade om att alla ni därute för länge sedan har insett att 95:- är det samma som en hundring, men det är ärligare att säga hundra spänn! Och våra priser ligger nog snarare en eller flera 95 kronor under, än en femma över andras priser.


Vi vill dela med oss av våra kunskaper. Det kommer att finnas en oändlig mängd med köptips, användartips mm här. Det skall förhoppningsvis göra det enklare för dig att välja produkter.


Vi skulle vilja beskriva oss som något mitt i mellan webshop och vanlig butik, vad vi menar är att vi har så lång erfarenhet från butiksarbete så vi vet vad du som kund förväntar dig. Därför vill vi gärna att du hör av dig, antingen via telefon eller mail. Vi vill gärna ha den personliga kontakten med dig som kund. Det är något som vi har fått intrycket av att de flesta andra webshopar inte vill ha. Det är detta, och i viss mån även vårt utbud som vi menar med uttrycket: Lite utöver det vanliga!


När du nu läst allt här ovan så inser du förhoppningsvis att du lugnt kan lita på att vi kommer att göra allt vi kan för att ta hand om dig på sättet du önskar. Vi kommer behandla dig på ett sätt du inte är van vid från andra webshoppar. Ring gärna och tjöta.


Vill du hellre att vi ringer upp dig? Maila eller sms:a ditt nummer så hör vi av oss så fort vi kan. 0708 864211/ [email protected]