Vi hjälper dig med krånglande elektronik


Vår expertis inom många områden har blivit mer och mer  unik samtidigt som kunskapen i traditionella butiker dalat och många har dessutom ersatts av näthandlare med inga kunskaper alls. Det innebär  att antalet rena supportsamtal till oss har ökat dramatiskt, det handlar  om allt från kanalsökning på en tv eller digitalbox till varför man har  problem med HDMI-signalen mellan boxen och tv:n eller projektorn.  Dagligen ringer det människor till oss som har varit i kontakt med  Boxer, Comhem eller någon annan som inte kan hjälpa dem, de säger  gladeligen till den som ringer: "Ring Digitaltvexperten, de fixar det åt  dig".

Det är så klart alltid roligt och trevligt att hjälpa till, men vi måste också äta, vi måste ha kläder till våra barn.

Därför kan man nu köpa dessa tjänster av oss.

Vill  du ha hjälp att installera din digitalbox, få fart på din krånglande  fjärrkontroll, göra en ny kanalsökning, få tillbaka bilden som försvann  när du tryckte på fel knapp.

Köp den här produkten, betala med Swish. Har du inte Swish kan du också betala med Klarna eller Paypal.

När  vi sett din order så kontaktar vi dig och gör upp vad du behöver hjälp  med. Det kan vara över telefon, men också via dator (vi kan koppla upp  oss och hjälpa dig) eller någon videochat-lösning, Teams, Duo, Messenger  eller liknande.

Konsultation över web eller telefon, första halvtimman

Första halvtimman kostar 295:- inklusive moms, följande halvtimmar kostar 245:-

Konsultation över web eller telefon, följande halvtimmar

Vi  har valt att lägga oss så lågt vi kan i pris för att alla skall ha råd,  behöver du en timmas hjälp kostar det dig 540:- inklusive allt, ett  otroligt lågt timpris i branschen.