Köpinfo

Här har vi samlat allt matnyttigt du behöver veta om att handla hos oss.


Alla köp över 5000 kr är fraktfritt, annars är frakten alltid 79:- om inte annat anges på artikeln (ex.vis brevfrakt eller fraktfritt) om du väljer spårbar försändelse.
 
Väljer du postpaket /MyPack är den 109:-
 
Om artikeln är Fraktfri, väljer VI det fraktalternativ som är bäst för oss (normalt Bring Privatpaket). Vill du ha något annat så bör du göra ett aktivt val.


Allmänna köpvillkor, digitaltvexperten.se


Fraktalternativ / Brevfrakt


Lagerstatus / Leveranstid


POSTFÖRSKOTT


Vi har valt att ta bort betalningsalternativet postförskott. Anledningen är följande:


Trots att vi begär personnummer vid postförskott, trots att vi har haft en skyhög avgift på 150:- vid postförskott (avskräcker de flesta) så har vi statistiskt ca 85% outlösta paket på alla de postförskott vi skickar.


Detta innebär att vi själva får betala: Frakten till kund, Postens tillägg för postförskott samt returfrakten när paketet returneras. Detta blir beroende på vikt en kostnad från ca 250:- per försändelse. Tråkigt om det är en sladd för 80:- i paketet.


Vi har försökt att fakturera de som beställt via postförskott en avgift för detta, men den betalas aldrig.


Är du tveksam över om vi är att lita på; välj Klarna faktura! Då betalar du 14 dagar efter att du har fått din vara.


Är du inte kreditgodkänd: Betala med kort, Swish eller förskottsbetalning via bank-konto eller bankgiro.


Är du inte kreditgodkänd och är tveksam över om vi är att lita på, börja med att titta på våra omdömen på Trustpilot, man får inte 2500+ omdömen med 9,6 i snitt om man inte är att lita på, är du fortfarande tveksam, betala med Payson och välj garanti!