Fraktkostnader

En del undrar över våra fraktkostnader.
Vi har ett antal olika alternativ här.

FRAKTFRITT!

En del artiklar är fraktfria, om du lägger en sådan i kundkorgen blir din order fraktfri i sin helhet, alltså allt du beställer på samma order blir fraktfritt. PASSA PÅ! Detta framgår tydligt på de artiklar som har detta villkor.

BREVFRAKT

En del artiklar, i synnerhet lätta små relativt billiga produkter som skickas med vanligt brev, frakten är specificerad per artikel. Om du lägger flera artiklar med brevfrakt på samma order så läggs de olika frakterna ihop upp till vår maxfrakt som är 79:-, då skickas också ordern som ett paket och inte ett brev, det gör den spårbar hos Posten. Om du blandar detta med artiklar utan brevfrakt blir frakten vår standardfrakt 79:-. 

OBS! Om du väljer alternativet brevfrakt är det du som tar risken för försändelsen, den kan komma bort hos Posten. (Vår erfarenhet är dock att det är oerhört sällsynt.)

VANLIG FRAKT

Vår vanligaste fraktkostnad, det är en enhetsfrakt på 79:- oavsett vikt eller ordervärde.

UTLANDSFRAKT / Shipping abroad

Om du befinner dig utomlands så räknar vi frakten manuellt för varje order. Priserna som är utsatta i kassan är lägsta priset för det fraktalternativet! Frakten kan alltså vara dyrare än så. När vi har räknat ut frakten får du ett mail om vad det kostar, du kan också maila i förväg och få besked. Därefter får du själv bestämma om du vill ha det du har beställt eller inte.

If you want us to ship abroad, place an order and you will get a mail with the shipping cost. Or you can send us an email to get your cost.