Fraktalternativ

Hur fraktas varorna hem till dig?

Vi har en stor variation på fraktsätt beroende på vara. Varor från eget lager skickas alltid med Brev, Bring eller Posten. Varor från våra leverantörer/distributörer kan skickas med; DFDS, DHL, UPS, PNL, Schenker mm.

Många av dessa transporterar varan hem till dig utan att det kostar något extra. Det är dock väldigt viktigt att du har korrekta kontaktuppgifter så att transportören kan nå dig för att bestämma tid.

Kostnaden för dig är generellt 79 kronor i frakt på alla ordrar med spårbart som vi väljer, med Postpaket 109:-. Dock finns det några undantag.

Alla köp över 5000 kr är fraktfritt.

Köper du en vara (box) med abonnemang där priset är 0 kronor så är det alltid fraktfritt.

På allmän uppmaning från många kunder har vi dessutom infört brevfrakt på utvalda produkter.

Detta är för Er som vill beställa något litet och/eller lätt, och tycker att frakten är för hög.

På de artiklar som kan skickas med brev framgår detta tydligt.

Det finns några saker som är viktiga när det gäller brevfrakt:

Posten distribuerar otroliga mängder brev varje dag, och i stort sett alla kommer fram. Antalet försvunna försändelser är minimalt.

Om du väljer att få via brev, för att spara pengar, är det du som står för risken för försändelsen.

Vi postar det i kuvert, kartong eller vadderat kuvert. Med en väl påklistrad tydlig adresslapp, alternativt adresserat direkt på försändelsen med vattenfast penna. Om försändelsen passar i en brevlåda postas den där. Annars lämnas den på inlämnings-ställe.

Om du känner dig otrygg inför detta, väljer du att kryssa i rutan spårbar försändelse eller Postnord MyPack Då betalar du 79:- eller 109:-, och får det till utlämningsställe för att hämta ut det.

Vid transport direkt från en av våra leverantörer till dig kan transportsättet ändras, d.v.s. har du valt Bring så kan det bli Posten Mypack istället, vi försöker dock att alltid transportera på ett likartat sätt. Dessa förändringar beror på att alla leverantörer inte har avtal med alla transportörer.