Sierra Redundant internetuppkoppling 4G komplett med antenn

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

GX450 Paket med antenn

Är Ni beroende av internetuppkoppling på företaget? Har Ni en fast lina utan redundans? Vad händer om den går ner?

Ett företag som tappar sin internetuppkoppling idag blir totalt handlingsförlamat. Har man bra mottagning på sina telefoner så kan vissa tekniska personer koppla sin telefon till datorn och klara sig hyfsat. Om man bedriver handel som behöver vara kopplat mot externa system eller på andra sätt är beroende av att hela företaget har en avbrottsfri uppkoppling är det bättre att ordna det INNAN det händer.

Med våra redundanspaket kan du enkelt lösa problemet.

Detta paket består av följande delar:

En Sierra Wireless GX450 LTE 4G-router DC.

En ruggad (stryktålig) och mycket driftsäker router med Ethernet-utgång.

Den kopplar man till en av sina switchar med Layer-3 funktionalitet som man sedan (enkelt förklarat) konfigurerar en av portarna som en extra WAN.

Sierra Wireless AirLink GX450 är en ruggad 4G LTE-router framtagen för olika typer av industri- och mobilapplikationer där man behöver en driftsäker trådlös internetanslutning med hög hastighet.

Levereras med DC-kabel för fordonsmontage, antenner ingår ej.

Sierra AirLink GX450 bygger på operativsystemet ALEOS som är skapat för industriapplikationer. ALEOS gör bl.a. att enheten kan detektera en ej fungerande uppkoppling och återstarta både enheten och den inbyggda radiomodulen.

Med sin kompakta storlek, eleganta metallhölje, fäste och externa antenner för mobilt bredband är GX450 idealisk för användning i applikationer som bankomater, kiosker, övervakning, fordon, kassaterminal, betalsystem etc.

Inbyggt 4G
Routern har inbyggd 4G med upp till 100 Mbit/s downlink och 50 Mbit/s uplink. Naturligtvis med fallback till 3G för maximal täckning/driftsäkerhet.

Transparent läge
GX450 kan köras i helt transparent läge för anslutning utanför befintlig brandvägg/router.

Seriell, I/O-port
Utrustad som standard med 1st RS-232 serial port, 1st digital I/O-port.

Out-of-Band Management(OOBM)
Använda serieporten på GX450 för att ansluta till konsolport på befintlig utrustning. Terminalservern gör det möjligt att fjärrstyra, configurera och uppdatera. GX450 använder Reverse Telnet och SSH protokoll. Ni kan dramatiskt minska antalet fältbesök.

Inbyggd VPN för upp till 5 tunnlar
GX450 ger också säker och tillförlitlig VPN-funktionalitet, så att användarna kan skapa, hantera och avsluta upp till 5 samtidiga IPSec-, L2TP- eller PPTP-VPN-sessioner. Det möjliggör säker tillgång till företagets nätverk för affärssystem och ger ett säkert sätt att överföra känslig information till och från en avlägsen plats.

Avancerad brandvägg och router
GX450 har an SPI-brandvägg med möjligheter till olika filtreringar inkl. IP-adresser, typ av trafik och även URL:er. Routern stödjer även routingprotokoll såsom BGP, OSPF och RIP.

Fjärradministration
GX450 kan fjärradministreras direkt eller via en tilläggstjänst AirVantage Management Service (AVMS).

En nätdel för att ansluta den till vanligt 230V uttag.

Samt en PoyntingXPOL 9 dBi 4G MIMO dubbelantenn

Behöver du längre kablar till antennen så köper man en färdig lösning som ger dig 5m till. Vi avråder bestämt från att förlänga mer än så. Denna förlängning hittar du här Poynting Förlängningskabel 5m