Microset BT-45 Repeater paket för 3G / UMTS 1000m²

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Med det här paketet kan du plocka ner, förstärka och vidareutsända 3G / UMTS i upp till ca 1000m².

Systemet bygger på en två yttre antenner som sedan kopplas till en repeater / transponder / förstärkare du får kalla den vad du vill. På insidan har du också två antenner. Det innebär att det här systemet separerar ingående trafik från utgående trafik och kör de på separata antenner.

Fördelen med det är att du får betydligt bättre bandbredd i ditt system.

Det finns många fördelar med ett sådant system. Om du har dålig mottagning i vissa delar av byggnaden så förstärks signalen till dessa områden. Vidare så minskar drastiskt den exponering för strålning som du utsätts för, då din telefon / surfplatta inte behöver sända med lika hög effekt.

OBS! 1! För att ett sådant här system skall fungera så måste du där den yttre antennen skall placeras ha fullgod mottagning!

OBS! 2! En sådan här lösning KRÄVER tillstånd från PTS ( Post och Telestyrelsen), ofta krävs även tillstånd från din operatör! Ansökningsblankett för PTS hittar du här: Blankett


Vi råder alla att fixa tillståndsbiten innan man driftsätter ett sådant här system!

Rätt förfarande är:

1. Kontakta din operatör, ansök hos tillstånd hos dem.

2. Ansök hos tillstånd hos PTS.

3. Beställ din utrustning.

Om du trots allt driftsätter ett sådant här system utan att ha fått tillstånd hos PTS kan det resultera i ett åtal för brott mot radiolagen, det kan ge dryga böter och i enstaka fall fängelse.