Coiler VB-2200 Repeater för 3G / UMTS 5000m²

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Med den här transpondern kan du plocka ner, förstärka och vidareutsända 3G / UMTS i upp till ca 5000m².

Systemet bygger på en yttre antenn som sedan kopplas till denna repeater / transponder / förstärkare du får kalla den vad du vill. På insidan kan du ha flera antenner.

Den här transpondern är uppgraderingsbar, kan senare göras om till 4G, den kan även kaskadas med andra enheter för att få både 3G och GSM i samma system.


Det finns många fördelar med ett sådant system. Om du har dålig mottagning i vissa delar av byggnaden så förstärks signalen till dessa områden. Vidare så minskar drastiskt den exponering för strålning som du utsätts för, då din telefon / surfplatta inte behöver sända med lika hög effekt.

OBS! 1! För att ett sådant här system skall fungera så måste du där den yttre antennen skall placeras ha fullgod mottagning!

OBS! 2! En sådan här lösning KRÄVER tillstånd från PTS ( Post och Telestyrelsen), ofta krävs även tillstånd från din operatör! Ansökningsblankett för PTS hittar du här: Blankett


Vi råder alla att fixa tillståndsbiten innan man driftsätter ett sådant här system!

Rätt förfarande är:

1. Kontakta din operatör, ansök hos tillstånd hos dem.

2. Ansök hos tillstånd hos PTS.

3. Beställ din utrustning.

Om du trots allt driftsätter ett sådant här system utan att ha fått tillstånd hos PTS kan det resultera i ett åtal för brott mot radiolagen, det kan ge dryga böter och i enstaka fall fängelse.

Den här produkten skall ingå i ett större system med antenner mm. Därför kan du inte köpa den löst. Den har helt enkelt ingen köp-knapp! Kontakta oss för hjälp att designa och beställa ett system!