Digitaltvexperten S-formad FM-Antenn

650 kr

 


Antenn, FM 1 elm. S-version för V/H


Perfekt FM-antenn för områden med program som sänder både vertikalt och horisontalt.

Stabil och mycket kraftig konstruktion.


VIKTIG INFO OM FM-Antenner!


"Riksradio = P1,P2, P3, P4 sänds oftast (alltid?) med horisontell polarisation. Om det är dessa signaler man vill förbättra/maximera mottagningen på så skall man antingen välja en rund = rundupptagande antenn (tar upp från flera olika riktningar) eller en "platt" antenn som monteras vågrätt och riktas mot sändaren man vill förbättra.


Lokalradio-stationer sänder oftast (alltid?) med vertikal polarisation. Om det är dessa signaler man vill förbättra/maximera så skall man antingen välja en "platt" antenn som man monterar lodrätt och riktar mot sändaren man vill förbättra. Eller så kan man välja denna  som är en bra kompromiss för att ta emot både horisontella och vertikala signaler. Den här S-formade antennen är även den rundupptagande.


Vill man kombinera ihop denna radiosignal med tv i samma kabel behöver man även en Combiner


DAB-Radio


DAB-radio sänder INTE på FM-bandet. Vill man förbättra DAB-radio med en antenn så skall man välja en bra DAB-antenn då dab ligger där, dock skall antennen monteras LODRÄTT!
Priset är hårt "fraktkompenserat", beställs den i kombination med någon annan antenn vid samma leveranstillfälle kan vi erbjuda en bra rabatt!