Televés Antennpaket Dalarna Large + 20m kabel LTE

1 900 kr

 

Detta är utan tvekan det paket som säljer bäst i Dalarna. Ett paket som lämpar sig bra om du tar in någon av masterna i Borlänge/Idkerberget, Falun/Lövberget eller Mora/Eldris.

Även de lite mindre sändarna i Borlänge/Nygårdarna, Avesta Krylbo, Enviken, Leksand, Ludvika, Malung, Smedjebacken och Transtrand är anpassade för detta paket. Men dessa sänder ännu inte HDTV.

Vi rekommenderar "Large" till de allra flesta områdena i Dalarna. Skulle du bo i skugga eller på annan problemfylld plats så rekommenderar vi dock Turbo för att får lite mer kraft i ditt antennpaket.

Lämpar sig också på andra ställen i landet där man enbart sänder på UHF. Exempel på större sändarmaster är Nacka, Marieberg, Mölnbo, Norrtälje, Södertäljemasten, Borlänge, Falun, Borås, Filipstad, Karlstad, Kramfors, Motala, Hudiksvall, Härnösand, Linköping, Skövde, Sundsvall, Uppsala, Västervik, Västerås, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

För fullständig information om vad som gäller där du bor se frekvenstabellerna från Teracom här.

Komplett med nätdel, f-kontakt, antennkontakter!


För dig med flera uttag!

Nu med den nya versionen av storsäljaren DAT-HD Boss med inbyggt LTE-skydd för att förhindra störningar från mobiltrafik.


Detta paket är speciellt sammansatt för dig som vill ha lite mera kraft. Den medföljande förstärkaren har spänningsmatning för att aktivera antennens inbyggda förstärkare, samtidigt som den innehåller en lågbrusig efterförstärkare med 20db förstärkning. Perfekt för att försörja flera uttag.

Tre nya Europeiska patent ligger bakom nya DAT-HD med sin inbyggda AGC (Automatic Gain Control). Med all rätt kan man kalla den för marknadens första intelligenta antenn. Svaga signaler blir starkare, medan starka signaler dämpas. Förstärkaren som är av extrem lågbrustyp sitter inbyggd i antennhuset. Detta är självklart det ställe där förstärkaren gör största möjliga nytta. Tekniken kallas för BOSS-technology (Balanced Output Signal System). För att utnyttja förstärkare och AGC har antennen kompletterats med en 12-24 volts nätdel.


Paketet innehåller:
1 st DAT-HD 45 antenn
1 st Televés Nätdel / Antennförstärkare 5457
1 st F-kontakt
3 st Televés Antennkontakt PRO HF-tät hona
1 st Televés Antennkontakt PRO HF-tät hane
20m Macab antennkabel


På punkt efter punkt överglänser nya DAT-HD all konkurrens!
• Högre prestanda med ny patenterad dipol
• Störskydd genom patenterad teknik med jordade element
• Inbyggd förstärkare med AGC/dämpsats
• HF-tät dosa för mindre störningar
• Asymmetriska bommar för mindre markstörningar

Ytterligare nyheter:
Genom utveckling av mottagningslober har signalen optimerats och störande echo minimerats.

Ny patenterad form ökar prestanda över hela frekvensbandet.

Den inbyggda lågbrus-förstärkaren har signal-bypass. Ingen spänning innebär att antennen jobbar passivt. 12-24 volt ger en aktiv antenn med AGC. Självklart i ett HF-tätt hus.

I det HF-täta huset finns ett 4-lagers förstärkarkort med avancerad automatisk AGC. Detta innebär att antennen alltid ger maximal prestanda oavsett om signalen kortvarigt är för svag eller för stark. Vi kallar detta för BOSS-technology (Balanced Output Signal System)

Världens första "intelligenta" antenn med BOSS teknik = Balanced Output Signal System.För dig som behöver monteringsmaterial till antennen finns två paket att välja på:
Monteringspaket Vägg/Gavel eller Monteringspaket Skorsten