Televés Antennpaket Gotland Small + 20m kabel LTE

1 700 kr

 

Än så länge är det bara Visbymasten som sänder på både VHF och UHF frekvenserna på Gotland. De mindre masterna har ännu ingen Mux 7, men om den sjösätts så kommer den att ligga på VHF, varför vi rekommenderar kombiantenner till hela ön.

Vi listar här nedan de paket som är lämpliga för Gotland och som inkluderar masterna i Fårö/Ajkesträsk, Fårösund/Bunge, Irevik, Ljugarn, Visby Follingbo, Visby/Hamnen och Visby/Havdhem.

Ta annars en titt på Large eller Turbo Turbo om du behöver lite mer kraft i ditt antennpaket.

För fullständig information om vad som gäller där du bor se frekvenstabellerna här


Komplett med nätdel, f-kontakter och 20m kabel!

Nu med den nya versionen av storsäljaren DAT-HD MIX med inbyggt LTE-skydd för att förhindra störningar från mobiltrafik.

Tre nya Europeiska patent ligger bakom nya DAT-HD med sin inbyggda AGC (Automatic Gain Control). Med all rätt kan man kalla den för marknadens första intelligenta antenn. Svaga signaler blir starkare, medan starka signaler dämpas. Förstärkaren som är av extrem lågbrustyp sitter inbyggd i antennhuset. Detta är självklart det ställe där förstärkaren gör största möjliga nytta. Tekniken kallas för BOSS-technology (Balanced Output Signal System). För att utnyttja förstärkare och AGC är antennen kompletterad med en 12-24 volts nätdel Televés 24V Nätdel antennförstärkare samt F-kontakt (1 st) och ett slutmotstånd, dessutom 20m Macab antennkabel


På punkt efter punkt överglänser nya DAT-HD all konkurrens!
• Högre prestanda med ny patenterad dipol
• Störskydd genom patenterad teknik med jordade element
• Inbyggd förstärkare med AGC/dämpsats
• HF-tät dosa för mindre störningar
• Asymmetriska bommar för mindre markstörningar

Ytterligare nyheter:
Genom utveckling av mottagningslober har signalen optimerats och störande echo minimerats.

Ny patenterad form ökar prestanda över hela frekvensbandet.

Den inbyggda lågbrus-förstärkaren har signal-bypass. Ingen spänning innebär att antennen jobbar passivt. 12-24 volt ger en aktiv antenn med AGC. Självklart i ett HF-tätt hus.

I det HF-täta huset finns ett 4-lagers förstärkarkort med avancerad automatisk AGC. Detta innebär att antennen alltid ger maximal prestanda oavsett om signalen kortvarigt är för svag eller för stark. Vi kallar detta för BOSS-technology (Balanced Output Signal System)

Världens första "intelligenta" antenn med BOSS teknik = Balanced Output Signal System.


Reklamfilm finns på www.dathd.com

För dig som behöver monteringsmaterial till antennen finns två paket att välja på:
Monteringspaket Vägg/Gavel eller Monteringspaket Skorsten