Televés Antennpaket Linköping/Motala Small med LTE

1 400 kr

 

Vi rekommenderar "Small" om du bor i hög terräng eller på synligt avstånd till någon av masterna omkring dig. Du vet helt enkelt med dig att du bor på en plats där du sällan eller aldrig upplevt mottagningsproblem med liknande lösningar innan.

Lämpar sig också på andra ställen i landet där man enbart sänder på UHF. Exempel på större sändarmaster är Borlänge, Falun, Borås, Filipstad, Karlstad, Kramfors, Hudiksvall, Härnösand, Skövde, Sundsvall, Uppsala, Västervik, Västerås, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Skulle du dock behöva lite mer kraft så bör du kolla på vårt Large, Turbo eller, i värsta fall, Super Turbo paket.

För fullständig information om vad som gäller där du bor se frekvenstabellerna här


Komplett med nätdel och f-kontakter!

Nu med den nya versionen av storsäljaren DAT-HD Boss med inbyggt LTE-skydd för att förhindra störningar från mobiltrafik.

Tre nya Europeiska patent ligger bakom nya DAT-HD med sin inbyggda AGC (Automatic Gain Control). Med all rätt kan man kalla den för marknadens första intelligenta antenn. Svaga signaler blir starkare, medan starka signaler dämpas. Förstärkaren som är av extrem lågbrustyp sitter inbyggd i antennhuset. Detta är självklart det ställe där förstärkaren gör största möjliga nytta. Tekniken kallas för BOSS-technology (Balanced Output Signal System). För att utnyttja förstärkare och AGC är antennen kompletterad med en 12-24 volts nätdel Televés 24V Nätdel antennförstärkaresamt F-kontakter (1 st) och ett slutmotstånd.


På punkt efter punkt överglänser nya DAT-HD all konkurrens!
• Högre prestanda med ny patenterad dipol
• Störskydd genom patenterad teknik med jordade element
• Inbyggd förstärkare med AGC/dämpsats
• HF-tät dosa för mindre störningar
• Asymmetriska bommar för mindre markstörningar

Ytterligare nyheter:
Genom utveckling av mottagningslober har signalen optimerats och störande echo minimerats.

Ny patenterad form ökar prestanda över hela frekvensbandet.

Den inbyggda lågbrus-förstärkaren har signal-bypass. Ingen spänning innebär att antennen jobbar passivt. 12-24 volt ger en aktiv antenn med AGC. Självklart i ett HF-tätt hus.

I det HF-täta huset finns ett 4-lagers förstärkarkort med avancerad automatisk AGC. Detta innebär att antennen alltid ger maximal prestanda oavsett om signalen kortvarigt är för svag eller för stark. Vi kallar detta för BOSS-technology (Balanced Output Signal System)

Världens första "intelligenta" antenn med BOSS teknik = Balanced Output Signal System.


Reklamfilm finns på www.dathd.com

För dig som behöver monteringsmaterial till antennen finns två paket att välja på:

Monteringspaket Vägg/Gavel eller Monteringspaket Skorsten


Glöm inte Koaxialkabel