Televés DINOVA BOSS bästa campingantennen 4G filter 700 T-Force

2 000 kr

 

LTE-700 Ref: 144222 MIX, både UHF och VHF

SENASTE VERSION MED BOSS TEKNIK! T-Force och LTE-filter. 

Levereras komplett med strömförsörjare för 12/24 Volt. 

Hette tidigare Diginova, bytte namn till Dinova för ett par år sedan.

Den nya antennen från Televes som är en systermodell till Omninova.

Nedan följer tillverkarens beskrivning, men vi listar upp de största skillnaderna dem emellan först:


max 35db förstärkning

Mer tålig för hårda vindar och åska.

Kan matas med 12/24 volt direkt från exempelvis bilbatteri, då är förstärkningen Max 34db direkt i antennen, vilket är helt enastående.

Dinova är ett resultat av flera års utvecklingsarbete inom Televes. Det som har givit Dinovan en särställning är att man lyckats förena och förstärka flera viktiga parametrar inom antennteknologin såsom brus, störningsskydd, filterteknik och givetvis kraven på mekanisk stabilitet.


Förutom sina förnämliga mottagningsegenskaper är Dinova på många sätt unik även på andra plan såsom:

• Vibrationstestad, kraftig mekanik för många års drift även i orkanstyrka eller på mobilt fordon

• Smart konstruktion genom kombinerad lågbrusförstärkare och inomhusenhet

• Testad och godkänd enligt Europeiska normer

• Skyddad och avprovad i eget laboratorium mot spänningsspikar och åska


Diginova levereras med nätdel 220V samt fäste som möjliggör både vertikalt och horisontalt montage på mast. 1 st F-kontakt medlevereras också.

Vi skickar med Strömförsörjare för 12V/24V också vilket normalt inte följer med. Detta för att vi tror att de flesta kommer att använda den för mobilt bruk.

Detta är modellen med 700MHz LTE-filter, vill man använda den i länder som fortfarande sänder på 700MHz-bandet (väldigt få) finns fortfarande den att få tag på.

Televés DIGINOVA BOSS bästa campingantennen LTE-790

• Beskrivning:

Mottagarantennen är uppbyggd kring en 10 elements Yagi-antenn med reflektor för riktverkan framåt. Antennelementen är inbyggda i kretskortet och har optimerats genom datorsimuleringar. Diginova tar emot både FM, DAB, VHF och UHF med DVB-T signal (digitala signaler).


Dipolförstärkaren kan drivas av bilens 12 V-system och medföljande inmatningsfilter. Hemma använder man med fördel den kombinerade nätdelen och lägenhetsförstärkaren ref. 5319, som ger ytterligare 20 dB i förstärkning. Kombinationen lågbrusig dipolförstärkare och en högeffekts inomhusförstärkare ger en mycket hög flexibilitet.


Nu har vi speciella antennkablar till Båt / Campingantenner. De är utrustade med en proffsmonterad vädersäker kontakt i ena änden och en skruvkontakt som du själv monterar i andra änden efter att du har dragit fram den till rätt ställe i båten / husvagnen / husbilen. De finns i 5, 10, 15, 20 och 25m längd. Du hittar de längre ner i samma kategori.