Jag rodnar en smula!

Jag rodnar en smula!

Det kom ett mail idag från en herre som jag mailat med ett flertal gånger för att reda ut hans mottagningsproblem med TV-antennen.

Efter lite klurande med täckningskartor mm till hjälp så rekommenderar jag honom en Johansson Antennförstärkare 1:2.


Då kommer detta: "DU ÄR BÄST Vilken skillnad det blev, inga störningar alls och nu kan jag se kanaler på Tv:n i köket som jag aldrig fått in förut. Har även kollat kanalerna du bad mig läsa av signalstyrka och signalkvalitet på. Det är nu 100% på samtliga värden. En mycket professionell hantering och en utom ordentligt bra produkt. Jag kommer att rekommendera er till alla jag får tillfälle till.

Stort tack. S.N." 

Vill samtidigt påpeka att detta är inte antennförstärkaren som alla kan köpa och få samma resultat, oftast så är det anpassat till varje enskild installation.