Redundant uppkoppling 4G

Många företag som har en bra fast uppkoppling nöjer sig med det. ÄNDA TILLS DEN GÅR NER!

Om ett företag tappar sin internetuppkoppling idag beroende på ett hårdvarufel eller en driftstörning hos internetleverantören så kan det leda till katastrof. Många har IP-telefoni och tappar även telefon i ett sådant läge.

Och alldeles försent inser man oftast att man borde skaffat sig en lösning för att undvika detta.

Idag har vi på de flesta håll i Sverige en mycket bra uppkoppling via 4G-näten. Hastigheter på upp till 100 Mbit/s både upp och nedströms är inga ovanligheter. Det räcker oftast för de flesta små och medelstora företagen som en backup för att inte bli utan.

Många tror att detta är en extremt dyr lösning, men så är inte fallet idag.

För runt 3300:- + moms kan man skaffa sig en lösning som ger detta.

Vårt minsta paket hamnar här.

Vill man ha en "ruggad" (stryktålig) router med enorm driftsäkerhet så hamnar ett paket på 7400 + moms.

Vill man sedan ha ett abonnemang att mata routern med så rekommenderar vi Tele2. Vi kan också hjälpa er att teckna det abonnemanget och leverera en färdigkonfigurerad lösning om ni så vill.

Anledningen till att vi rekommenderar Tele2 är att de har ett mycket bra 4G-nät med bra villkor och priser. Dessutom markerar de ut sina sändare på täckningskartan vilket gör det oerhört mycket enklare och snabbare att bestämma åt vilket håll man skall rikta sin antenn. Detta hjälper vi så klart till med att ta fram dessa uppgifter.

Tele2 har abonnemang för företag med

500GB = 749/mån

100GB = 349/mån

50GB = 249/mån

25GB = 199/mån

7GB = 149/mån

1GB = 99/mån

Här kan man gå på en låg nivå och köpa till mer data om man behöver det. Detta är ju endast en lösning som skall användas i nödfall.

Och om datan tar slut så skickas man direkt till deras portal med möjlighet att köpa mer data.