Laddstationer USB

Batteritid är den moderna tidens gissel. Strömmen tar alltid slut.

Är man på fiket, restaurangen, biblioteket, puben, baren, sjukhuset, kyrkan, hotellet och strömmen tar slut så blir det jobbigt.


Idag springer människor runt överallt och letar efter ett vägguttag för att kunna koppla in sig. Men de flesta ställen har inte så många uttag, och sitter du på uteserveringen så har du inte en chans.


Nu finns lösningen för både kunden och näringsidkaren på problemet.


En laddlösning som gör att alla besökare kan få sin egen batteridrivna laddare till bordet. Den laddar snabbt med 2,1 A laddström och rymmer 2600 mAh i varje laddbricka.


Systemet är oerhört enkelt och smidigt att komma igång med, placera bara skåpet på lämlig plats, sätt i kontakten och slå på strömbrytaren. Efter 1,5 timmar är alla brickorna fulladdade och kan serva dina kunder.


När en kund beställer en laddare hämtar du en fulladdad i stället och tar den till kundens bord, där pluggar kunden in sin telefon och laddningen är igång. Varje laddbricka har fasta kablar med i princip alla förekommande kontakter.


Antingen väljer du att bjuda dina kunder på denna service, eller så tar du en lämplig avgift. Kanske en avgift differentierad över tid. På dagen kostar det 20:- att ladda, på sena kvällen 50:-. du sätter såklart priset själv.