Marmitek Invisible Control 10 Extra Fjärrförlängare 30-60 kHz

1 200 kr

 


En produkt som gör det möjligt att gömma undan alla produkter du äger i ett stängt skåp och ändå kunna styra dem med fjärrkontroll.

Skillnaden på 10 och 10 Extra är att det medföljer så kallade Blasters till den här modellen. Det innebär att man kan lägga IR emittern på botten i skåpet och sedan sprider den signalen inne i skåpet. På detta sätt slipper man sätta fast ett IR öga på varje produkt.


Tack vare att den klarar IR signaler inom frekvensområdet 30-60khz gör att den klarar av nästan alla modeller på marknaden, inklusive de flesta nya HD boxarna som är svårstyrda med andra IR förlängare. Perfekt när du vill gömma undan din boxar i exempelvis ett skåp.


Ett bra och billigare alternativ till den här produkten kan vara vår nya Xeldec IR Fjärrförlängare 30-60 kHz. Gör samma sak och lite mer till ett billigare pris.


Hur det funkar:


Det följer med två stycken IR ögon och en Blaster som skall fästas på eller nära de apparater du vill styra. Dessa ansluts sedan till huvudenheten. För att du skall kunna gömma undan "klumpen" så medföljer även en 3m lång mottagarsladd som ansluts på den andra sidan. Detta är den enda delen som måste vara synlig för de fjärrkontroller du önskar använda. Det finns även fler mottagarsladdar som tillval om du vill kunna styra från fler platser.


Teknisk data:


IR Receiver:


Frequency range 30-60 kHz

IR reception range ± 10 meters

IR reception angle 90° (+45°/-45° from centre)

Length of cable: 3m, extendable up to 300m

Receiver dimensions:

Surface mount: 40 x 13 x 11mm

Panel mount: 14 x 52mm, Ø 12mm (drill size)


IR Module:


IR input: 1x 3.5 mm jack plug för standard applikation. 1 screw connector för upp till 6st IR Receivers. Kan förlängas med UTP kabel upp till 300m

IR Output: 4 x 3.5 mm jack plug (mono)

Dimensions (LxWxH) 95x46x20xmmIR extension cable with 1 blaster LED


Connection: 3.5mm jack plug (mono)

IR LEDs: 1x IR blaster LED

Cable length: 3 meters


IR extension cable with 2 emitter LEDs

Connection: 3.5mm jack plug (mono)

IR LEDs: 2x IR emitter LEDs

Cable length: 3 meters