Marmitek Invisible Control 10 Fjärrförlängare 30-60 kHz

1 100 kr

 

IRC10

En produkt som gör det möjligt att gömma undan alla produkter du äger i ett stängt skåp och ändå kunna styra dem med fjärrkontroll.


Avancerad IR förlängningsenhet som kan hantera 4 stycken (med tillval 8st) enheter såsom DVD, digitalbox och andra apparater. Tack vare att den klarar IR signaler inom frekvensområdet 30-60khz gör att den klarar av nästan alla modeller på marknaden, inklusive de flesta nya HD boxarna som är svårstyrda med andra IR förlängare. Perfekt när du vill gömma undan din boxar i exempelvis ett skåp.


Ett bra och billigare alternativ till den här produkten kan vara vår nya Xeldec IR Fjärrförlängare 30-60 kHz. Gör samma sak och lite mer till ett billigare pris.


Hur det funkar:


Det följer med fyra stycken IR ögon som skall fästas på eller nära de apparater du vill styra. Dessa ansluts sedan till huvudenheten. För att du skall kunna gömma undan "klumpen" så medföljer även en 3m lång mottagarsladd som ansluts på den andra sidan. Detta är den enda delen som måste vara synlig för de fjärrkontroller du önskar använda. Det finns även fler mottagarsladdar som tillval om du vill kunna styra från fler platser.


Teknisk data:


IR Receiver:


Frequency range 30-60 kHz

IR reception range ± 10 meters

IR reception angle 90° (+45°/-45° from centre)

Length of cable: 3m, extendable up to 300m

Receiver Dimensions: (LxWxH) 40x13x11mm


IR Module:


IR input: 1x3.5 mm jack plug för standard applikation. 1 screw connector för upp till 6st IR Receivers. Kan förlängas med UTP kabel upp till 300m

IR Output: 4 x 3.5 mm jack plug (mono) (Går att köpa till Blastermottagare)

Dimensions (LxWxH) 95x46x20xmmIR Extension cables:

Connection: 3.5 mm jack plug

IR Leds: 2x2 IR LED

Length of cable 3 meters