Marmitek Invisible Control 6 Fjärrförlängare 30-60 kHz

800 kr

 

IR-C6

Avancerad IR förlängningsenhet som kan hantera upp till 6 stycken enheter såsom DVD, digitalbox och andra apparater. Tack vare att den klarar IR signaler inom frekvensområdet 30-60khz ,gör att den klarar av nästan alla modeller på marknaden, inklusive de flesta nya HD boxarna som är svårstyrda med andra IR förlängare. Produkten stöder även "svåra" IR format (tex RC-MM) som idag används i många nya HD produkter. Den är dessutom mer utvecklad än tidigare modeller vilket inkluderar en ny IR-filter teknik som kan ta bort problem med solljus och störande ljus från lågenergi lampor.


Ett bra och billigare alternativ till den här produkten kan vara vår nya Xeldec IR Fjärrförlängare 30-60 kHz. Gör samma sak och lite mer till ett billigare pris.


Perfekt när du vill gömma undan din boxar i exempelvis ett skåp.


Hur det funkar:


Det följer med sex stycken IR ögon (2x3) som skall fästas på eller nära de apparater du vill styra. Dessa ansluts sedan till huvudenheten. För att du skall kunna gömma undan "klumpen" så medföljer även en 1,2m lång mottagarsladd som ansluts på den andra sidan. Detta är den enda delen som måste vara synlig för de fjärrkontroller du önskar använda.


Strömmen kan även tas från en USB. Adapter medföljer.Teknisk data:


IR Module:


IR LEDs connections: 2 x 2.5 mm jack plug (mono)

IR Receiver connection: 1 x 3,5 mm jack plug (mono)

Dimensions (LxWxH) 80x43x19xmm


IR Receiver:


Frequency range 30-60 kHz

IR reception range ± 10 meters

IR reception angle 60° (+30°/-30° from centre)

Length of cable: 1,2m

Dimensions receiver block (LxWxH) 15x30x11mm


IR Extension cables:

Connection: 3.5 mm jack plug

IR Leds: 2 x IR extender cables with 3 blinking LEDs

Length of cable 1-2 meters