Commscope Antennkontakt N-hona för 1/2" flex-kabel

280 kr

 

Anixter/Commscope L4TNF-PSA N-hona

En kontakt för att själv kontaktera halvtumskabel 50 Ohm. Den är framtagen specifikt för Commscope Heliax® antennkabel 50 Ohm 1/2" Extreme Low Loss men fungerar också till flera andra fabrikat. Vi har testat den till Hansen-kabeln vi ibland levererar istället för Heliax och även till Radio Frequency Systems (RFS) kabel som heter LCF12-50J.

Kontakten är mycket robust och har en lång hylsa som skyddar kabeln i bakkant, den täcker 25mm av isoleringen när kabeln är skalad och klar för anslutning vilket gör det enklare att få ett bra förband även om kabeln behöver böjas lite där kontakten skall anslutas. De flesta andra kontakter täcker mellan 10 och 15mm och gör de därför mycket känsligare.

Den levereras tillsammans med oring och fjäderring som är nödvändigt för korrekt montering, det följer också med en bra monteringsanvisning och en "sågguide" som används för att kunna göra jobbet manuellt.

Om du beställer kabel av oss ihop med kontakter och vill ha det förberett kan vi skala kabeln med vårt specialverktyg i båda ändar så är den färdig att kontaktera. Då måste man givetvis vara försiktig med den vid förläggning.