MobilePartners 4-vägs cavity splitter med N-kontakt

850 kr

 

MPS4C

4-vägs cavity antennsplitter för repeaterantenner inomhus.

Cavity-splitters är en lite enklare typ av splitters jämfört med Microstrip, men de fungerar i praktiken lika bra enligt våra tester. I vissa applikationer är de smidigare att jobba med, speciellt 1:2 eftersom de enkelt leder en kabel åt vardera håll.


Splitters används för att dela upp signalen till flera olika interna antenner.


Vi erbjuder modeller som delar signalen till 2 antenner, 3 antenner eller 4 antenner. Flera splitters kan seriekopplas om man vill har flera inomhusantenner (t.ex. många små rum med betongväggar).


Alternativt  kan en splitter användas bakvänd som en combiner för att t.ex. koppla  in 4st parallella donörantenner för ökad förstärningsfaktor. 4 st  17dBi-antenner ger tillsammans 22,5dBi i förstärkning efter förluster  combiner.

Splitters skall INTE avändas bakvänt för att koppla  flera repeaters till ett antenn-nät inomhus. Då kommer signaler från de  tillkopplade repeatrarna att gå bakvägen till varandra, det innebär att  dessa signaler kommerr att gå tillbaka till operatörernas basstationer.  Detta ger störningar i näten som kan ställa till det för operatörerna.  När de väl loklaiserat orsaken kommer de att skicka en trevlig faktura  till ägaren av systemet för felsökning.


Specifikationer:

Frekvensområde: 700-2700 MHz

Dämpning: inklusive delningen mellan antennerna: 6,5 dB

Antennkontakter: N-hona

VSRW: < 1,25