Supra Displayport 1m

515 kr

 

Supra Displayport 1m.

En efterlängtad Suprakabel gör nu entré! DisplayPort är en av de standardkontakter som finns till datorgrafik, men som nu också på allvar börjar göra intåg på projektorer och TV. Våra egenutvecklade 24K guldpläterade kontakter är en viktig faktor för att den bildkvalitet vi är kända för ska kvarstå. Vi har en robust låsmekanism i vår kontakt som gör att den sitter säkert, något som också påverkar bilden. Vidare är kabeln så klart vår numera välkända och beprövade Supra HD5/slim, som med sin blixtsnabba, skärmade och exakta överföring av binärkoden är svåröverträffad.

Alla egenskaper som tillhöra standarden finns med vår kabel och vi är stolta över att nu kunna erbjuda fotografer, film- och 3D-artister, ritningsingenjörer, dator-gamers, etc, en kabel som vare sig kommer slöa ner eller förstöra hårdvarans fina skärpa och upplösning.Egenskaper och fördelar

Effektiv skärmning håller koll på förstörande brus
Snabb och lågkapacitiv överföring gör det lätt för mottagande skärm att läsa digitala signalen
Undertrycker RFI (radiofrekvensstörningar) och håller signalen ren
Snygga, välskärmade, låsbara och elektriskt korrekta anslutningskontakter understödjer kabelns överlägsna prestanda
Oslagbart pris kontra prestanda
Tillverkad i Ljungskile, Sverige!


Många tror att kabeln inte spelar roll

Supra HD5 HDMI är troligen marknadens bästa HDMI-kabel. Den erbjuder höghastighets HDMI med ethernet och 4K-upplösning. Den är objektivt testad hos HDMI’s Ackrediterade Testcenter i USA, det prestandacertifikat vi gärna bjuder våra kunder på.

Bandbredden på alla våra HDMI-kablar ligger på 1100MHz, vilket är över 3 gånger kravet för HDMI High Speed (= 340 MHz). Vi noterar att vi är en av få, som faktiskt låtit oss testas oberoende för att bevisa vår överlägsenhet. Vi tror ingen ger samma värde för pengarna!

Denna överspecificering gör att enheterna inkopplade med vår kabel har god tid på sig att säkerställa att varje bit-paket av digital information, blir 100% korrekt. Istället för att som är vanligare än man tror, den enhet som ska visa bilden, måste pussla ihop ett hyggligt överslagsberäknat resultat. Gör både dig och din anläggning lycklig och koppla ihop med kablar som har verifierat goda prestanda!


Mekaniska data och prestanda

Standard: DisplayPort
Kontaktkonfiguration: Single-Link
Kontakter: Egenutvecklade DisplayPort med skärm och låsmekanism
Kabelriktning: Riktningsoberoende
Användningsområde: Dator, monitor, projektor och TV
Maximal upplösning: 4K
Ledararea: 5 x TMDS 0,13 mm2
Ledarmaterial: Solid syrefri 5N koppar
Innerisolation: Skummad (jäst) PE (polyetylen)
Innerskärm: Aluminiserad PET, 100% täckning
Kommunikationsledare: 5 x 0,08, PE isolerade mm2
Ytterskärm: Aluminiserad PET och kopparfläta, 100% täckning
Mantal: Värme- och åldringsbeständig PVC
Flamsäkerhet: Nej, se FRHF Version
Ytterdiameter: 7,0 mm
Vikt: 0,72 kg/m