Digi Fox Myntkikare för utsiktsplats, 20x80

68 900 kr

 

DFC II

OBS! PRISET ÄR INKLUSIVE MOMS


Pris utan moms blir: 55120:- DFC II 20x80 är en kikare som tillhör gruppen robusta och stryktåliga kikare som klarar av att stå ute i ur och skur.


Detta är en kikare med myntinkast, alltså en sådan du hittar på djurparker, höga byggnader eller utsiktsplatser.


Myntinkastet kan "programmeras" för att passa nästan alla typer av mynt, du bestämmer själv. För ett tillägg på priset av 2750:- (inkl. moms) [2200:- exkl. moms) kan den dessutom byggas om att acceptera två olika sorters mynt, perfekt om den skall användas på gränsöverskridande färjetrafik eller på platser som besöks av utländska turister.


I Sverige så är det fullständigt naturligt och ganska smart att ha den klar för exempelvis Svensk 10-krona och 1 EURO, alternativt den kommande 20-kronan och 2 EURO. Sedan bestämmer man själv hur lång tid besökaren får titta för pengen de lägger i.
Användningsområdena är naturligtvis många men ombord på båtar, på utsiktsberget eller på altanen med sjöutsikt är några förslag. Eller helt enkelt på alla ställen där upplevelsen lyfts av en kikare. Den fungerar naturligtvis även bra inomhus om man söker något mer stryktåligt.


Kikaren har frifokus som enkelt gör att du kan titta på olika avstånd utan att vrida på några rattar.


Kroppen består av aluminium och foten av rostfritt stål.


Förstoringsgrad: 20x

Objektivets diameter: 80mm

Synfält: 3º

Frifokus

Ögonmusslans höjd: 140cm

Fokusavstånd: Från 25m och uppåt

Tilt: +30º till -45º

Vridning: 360º

Vikt: ca 45kg

Dimensioner: L53*B53*H145cm

Färg: Ivory


Man kan numera också få alla modeller med en U-formad infästning (se bilden nedan) då tillkommer 2500:- + moms. Det är egentligen bara en utseendemässig skillnad, men det har varit efterfrågat.


Digi Fox utsiktskikare med u-formad infästning