Triax Antennpaket problemlösaren kombi VHF / UHF

Produkten är tyvärr slut i lager. :(


Det här paketet är fortfarande tillgängligt men bygger på ganska gammal teknik. Vi vill istället rekommendera följande paket istället: TelevésAntennpaket Västkusten Large + 20m kabel LTE.


Det är modern teknik med inbyggt filter mot störningar från 4G-nätet bland annat. Skulle man behöva ytterligare förstärkning utöver detta kan man addera en Televés NanoKom 3 in kombi (DC-pass) / FM / SAT LTE.


Vi har satt ihop ett komplett antennpaket som klarar de flesta förhållanden.


Vi har varit och gjort jobb på många ställen som av andra installatörer betecknats som omöjliga, eller nästan omöjliga. På samtliga av dessa ställen har vi med detta paket löst problemet.


Paketet består av en Triax kombiantenn UHF / VHF, en Johansson Antennförstärkare UHF / VHF kombi, en Digiality 2430A Nätdel, 6 st Digiality F-kontakt, ett styck Digiality F slutmotstånd och 20 meter Digiality antennkabel.


Vi har rabatterat paketet ordentligt så att du inte skall behöva fundera på om du skall köpa lösa delar eller inte. Och då vet vi att allt i kedjan är kvalitet, så att du inte kopplar ihop dessa högkvalitativa grejer med en skräpkabel eller dåliga kontakter.


Ordinarie pris inklusive frakt är: 2164:- Du får alltså 154:- i rabatt!!!!