Microset BT-10 Repeater paket för GSM / GPRS 300m²

Produkten är tyvärr slut i lager. :(


OBS ENDAST GSM / GPRS, alltså telefoni och JÄTTELÅNGSAM SURF


Vill du förstärka 3G (snabb surf) skall du titta på de för detta: Förstärkare 3GMed det här paketet kan du plocka ner, förstärka och vidareutsända GSM / GPRS 900 i upp till 300m².


Systemet bygger på en yttre antenn som sedan kopplas till en repeater / transponder / förstärkare du får kalla den vad du vill.


Det finns många fördelar med ett sådant system. Om du har dålig mottagning i vissa delar av byggnaden så förstärks signalen till dessa områden. Vidare så minskar drastiskt den exponering för strålning som du utsätts för, då din telefon / surfplatta inte behöver sända med lika hög effekt.


OBS! 1! För att ett sådant här system skall fungera så måste du där den yttre antennen skall placeras ha god mottagning!

OBS! 2! En sådan här lösning KRÄVER tillstånd från PTS ( Post och Telestyrelsen), ofta krävs även tillstånd från din operatör! Ansökningsblankett för PTS hittar du här: Blankett


Vi råder alla att fixa tillståndsbiten innan man driftsätter ett sådant här system!


Rätt förfarande är:


1. Kontakta din operatör, ansök hos tillstånd hos dem.


2. Ansök hos tillstånd hos PTS.


3. Beställ din utrustning.


Om du trots allt driftsätter ett sådant här system utan att ha fått tillstånd hos PTS kan det resultera i ett åtal för brott mot radiolagen, det kan ge dryga böter och i enstaka fall fängelse.