Real Cable HD TDC Master högtalarkabel 2 x 3m.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Real Cable HD TDC Master högtalarkabel 2 x 3m.

HD TDC är prestigemodellen i Real Cable högtalarkabelsortiment, HD TDC ligger i den absoluta prestandatoppen.

Kabeln tillverkas av de bästa möjliga materialen och följer de senaste teknologier inom signalöverföring.

Material och teknologi
För att motverka tidförskjutning mellan låga, mellan och höga frekvenser tillverkas ledarens trådar med olika diameter. Teknologin kallas TDC (Time Difference Control).

Ledaren består av silver- och koppartrådar av mycket hög kvalitet tillverkade enligt OCC Single Crystal. OCC står för Ohno Continuous Casting och är en teknologi för att framställa långa kristallmolekyler i ledarmaterialet och rena ledarmaterialet från föroreningar.

Bi-Metal teknologi, silver och koppar som ledarmaterial. Anledningen till att både silver och koppar används som ledare i högtalarkabeln är att silver leder de höga och medelfrekvenser (diskant och mellanregister) bättre medan koppar leder de låga frekvenser bättre (bas). Effekten är bättre dynamik, närvaro och detaljrikedom. Framförallt drar de nya ljudformaten DVD-Audio och SACD nytta av Bi-Metal teknologin då signalerna i dessa format innehåller högre frekvenser.

Trådarna är individuellt isolerade från varandra, enligt Quasi-Litz.

HD TDC har en kraftig avskärmning i flera nivåer, bla. Så separeras den positiva och negativa fasen med luftfyllda rör för att balansera kapacitansen och impedansen.


Högtalarkabeln levereras i 2 x 3 meter, single wire med avtagbara banankontakter och gafflar.


Specifikation:
- 2 x 3m
- TDC
- Guasi-Litz
- Bi-Metal OCC koppar och silverledare 6mm²
- Luftrörsavskärmning
- Bananpluggar / Gafflar