Real Cable TOPAZE 2xRCA-2xRCA 1m

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Det här är för den riktiga finsmakaren!

TOPAZE är toppmodellen bland signalkablar hos Real Cable. Ledare, avskärmning och kontakterna är tillverkade enligt de senaste teknologier och av bästa material. Allt för att du ska få ut det mest möjliga ur anläggningen.

Ledarna i kabeln består av OCC Single Crystal silver, geometrin på ledarna följer dubbel TDC teknologi. Kabeln är semibalanserad och har trippelavskärmning med bl.a. Teflon.

Ledarmaterial
Som ledarmaterial används OCC Single Crystal silver. OCC (Ohno Continuous Casting ) är en process som renar ledarmaterialet från föroreningar och bildar långa kristaller. Effekten är att signalen överförs utan förluster och distorsion.

Ledarna tillverkas enligt dubbel TDC (Time Difference Control) teknologin. TDC betyder att ledarna är tillverkade i olika tjocklekar vilket medför att låg, mellan och höga frekvenser överförs utan tidsförskjutning.

Avskärmning
Avskärmningen i tre nivåer med bl.a. aluminiumfolie, teflon, antivibrationsfyllning och PVC. Trippelavskärmningen motverkar all elektromagnetisk påverkan och interferens.

TOPAZE är signalkabeln för dig som valt komponenter i anläggningen med omsorg och kräver bästa ljudkvalitén som anläggningen presterar.

Information:
- 1m
- 2 x RCA – 2 x RCA
- TDC
- OCC Silver Single Crystal
- Trippelavskärmning
- AL-mylar
- Teflonskydd
- Silverlöd
- Guldpläterad kontakt