Televés MA-1444 OMNI-NOVA + Gebo Fäste

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

MA-1444-PK

Omninovan är som en syster till Super-Novan, men den här modellen passar bättre till sjöss eller när man är i rörelse på land.

Detta tack vare att den är rund-strålande.


Liksom Super-Novan är detta en produkt som används där inget annat funkar. Den har en unik sammansättning som gör att mottagningen fixas vid de mest krångliga platser.


Antennen är vattenskyddad och används därmed med fördel också på sjön.


Levereras komplett med nätdel och kontakter. Kabel ingår inte.
Omninova har rykte om sig att vara den i särklass bästa utomhusantenn i sin klass. Genom sin rundverkande mottagning passar den bäst på båtar. Kan med fördel också användas för mottagning av digitala signaler på

mobila fordon typ husbilar och truckar. Förstärker både VHF, FM och UHF. Fäste medföljer för både takmontage och mastmontage.En 12 volts krokodilförstärkare med dubbla utgångar ingår, denna kan matas med 12 volt från medföljande DC-kabel med cigarett-tändar kabel eller med en 220volts trafo som också följer med.


En semipro-antenn för mycket krävande förhållanden.


Tekniska data:

• Förstärkning:

BI: 26 dB

BIII: 28 dB

UHF: 30 dB

• Spänning:220-240 V AC

• Batteri: 12-24 V DC

• Amplifier switching voltage

• Max. consumption (mA) 150


Här tillsammans med ett Gebo Advance "maströr" för husbil/husvagn


När man beställer detta paket skickas antennen från vårt lager alternativt direkt från leverantör, GEBO-fästet skickas från den enda grossisten som finns på det, de har sitt lager i Holland. Normalt tar det 48 timmar för fästet att komma till Sverige.