Hirschmann ZVA-128 Antennsplitter aktivt t-kors 2x8 db

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

UTGÅTT, ersatt av: Schwaiger 6822ZVA-128

Aktiv kraftfullare splitter från Hirschmann, en av de mest ansedda leverantörerna i världen när det gäller antenn-utrustning.


En efterförstärkare att montera istället för ett t-kors eller en f-splitter för att undvika signalförluster vid uppdelning av ett antennuttag till två. Den kompenserar även för kabelförluster för kablar upp till 20m (30m om man använder våra Super Pro kablar). Kan användas för både boxer och kabel-tv.

För att säkerställa kvaliteten hela vägen så kan det vara lämpligt att även byta ut antennkablaget. Våra kablar säkerställer att du har bästa möjliga bild även vid långa längder. Vi erbjuder 20% rabatt på våra färdiggjorda och skräddarsydda antennkablar vid köp av den här aktiva splittern. Rabatten räknas av när du kommit till kassan.
Detta är en av några förstärkare som vi rekommenderar om man vill sätta fler uttag i en lägenhet eller ett hus som har COMHEM !


Detta är den vi rekommenderar om du vill öka med ett uttag.* For compensating the distribution losses of two TV or radio sets connected with one wall outlet

* For compensating the transmission losses of long receiver cables (up to 20 m) (30 with use of our Super Pro cables)


Detta är en lite speciell splitter då den hanterar aktiv returkanal på ena utgången, det gör att man kan flytta sitt bredbandsuttag med den. (beror lite på vilket kabelnät)


Den är dessutom extra skärmad för att ta hand om störningar från bl.a. 4G.


Antal utgångar2

AnvändningCATV

Antal ingångar1

FärgVit

KontakttypIEC Connector

Inspänning230 VAC

NätkontaktEuro / Type C (CEE 7/16)

Förstärkning8 dB

Effektförbrukning i drift100 mA

Frekvensomfång85 - 1218 MHz

Impedans75 ?

Max. returbana2 dB

Returfrekvensområde5 - 65 MHz

Utnivå77 dBuV