Cypress T. CA-HDMIAT HDMI över Cat5 PAKET med 2 mottagare

5 300 kr

1 500 kr

 

CA-HDMIAT Paket med 2 mottagare! 1 för 50m och 1 för 150m

Äldre produkt så den klarar max 1080p, HDCP 1.1, max bandbredd 4,95Gbit/s.

Med två mottagare kan du köra till två platser om du drar kablar till bägge ställena, sedan får du byta kablar vid sändaren.

Vill du skicka HDMI låååååångt? Upp till 300 meter. Då behöver du två Cat5 eller liknande och sedan behöver du de här två lådorna. Denna du läser om som heter CA-HDMIAT som är sändaren, och CA-HDMI?R som är mottagaren. Att det står ett frågetecken beror på att mottagaren finns i 4 olika utföranden: 50,100,150 eller 250 meter.


Enkelt att koppla in, Koppla källan till HDMI in på sändaren. Koppla två nätverkskablar i Cat5 uttagen. På mottagaren gör du samma sak. Och slutligen HDMI-kabeln till displayen.


I enstaka fall, om du är helt säker på att din källa och din mottagande display inte använder DDC-kanalen i HDMI (ovanligt) så kan du klara dig med en kabel.


Observera att de två Cat5 kblarna inte får växlas, video till video och DDC till DDC.


Sedan är det bara att tuta och köra. Den klarar allt upp till 1080p 50/60Hz


Observera. Om du kör en sådan här lösning är det en 1080p signal som kommer fram, och den är bra, men man skall inte förvänta sig att den är helt oförstörd och lika bra som med en vanlig HDMI-kabel. Då måste man köra fiberlösningar eller extenders ungefär var 20:e meter. Alltså en aning dyrare lösning.