Digitaltvexperten 800-980Mhz Yagi-antenn, 16,5dBi

1 500 kr

 

Yagi 20 element 800-980MHz

Vi har tagit in en antenn med hög förstärkning och riktningsverkan för användning som donörantenn till repeaters på 800 eller 900-bandet.

Primärt för GSM900, 3G900. Kan även användas för LTE900.  samt LTE800. Den fungerar även utmärkt som extern antenn till 4G-routers om man använder 800-bandet.

Öppnar 25/26 grader.

Det är alltid en fördel att välja en antenn med dedikerad frekvens jämfört med bredbandiga, dels får man högre förstärkning men också mindre risk från störningar från andra band.

Vill man använda den i en MIMO-installation (2 antenner) så vänder man enkelt på maströrsfästet (2 skruvar med mutter" så kan man ha den ena horisontellt och den andra vertikalt.

Det här är en tämligen unik produkt i sitt format och sin förstärkning. Lämpar sig mycket bra för att få bättre 4G-mottagning på svåra platser in i en router.


16,5 dBi riktantenn för 800-980 MHz LTE/4G, 3G och GSM.


N-Kontakt med 10m lågförlustkabel av 240-typ.


Längd: 171 cm


Vikt: 1 kg

På grund av sin längd lämpar den sig inte att skickas, den är dessutom förpackad endast i en plastpåse. Därav att den endast går att köpa med hämtning på vårt lager.

Vill du köpa den och få den transporterad så får du själv boka en transport som hämtar den hos oss, du tar då också över ansvaret för antennen när den har hämtats hos oss. Går den sönder på vägen så är det din sak att ta det med fraktföretaget. Vi har provat att packa och skicka så långa ömtåliga saker och det har inte slutat bra många gånger. Därför avråder vi. Men vill du chansa kan du beställa den.

Att vi ändå har den i shopen beror på att vi dels använder den själva i installationer och vill då kunna hänvisa till den på webben, men också för att kunder i Göteborg med omnejd skall kunna beställa och komma och hämta.