Nedis Antenn för 2G /3G / 4G / 5G 698-5000MHz700 kr

 


ANOR5G10WT

En riktantenn för alla frekvensband i det mobila nätet. Den täcker hisnande 698-5000MHz och förstärker upp till 11dBi.

Den lämpar sig lika bra för användning inomhus som utomhus.

Inomhus som antenn i ett DAS (Distributed Antenna System) för att sprida mobilsignaler ihop med en repeater, utomhus som donörantenn i ett sådant system, eller som antenn till en 4G / 5G-router för att få bättre mottagning och surf från mobilnäten för de som använder mobilt bredband istället för exempelvis fiber.

Antennen kan användas ensam eller i par om din router har MiMo, d.v.s. 2 antenningångar. Den smarta infästningen gör att man kan montera den i horisontellt / vertikalt (0°/90°) för den typen av polarisation eller  "slant polarization", d.v.s. 45° / 135° som av många anses vara det bästa sättet att montera antenner för MiMo. Vad som fungerar bäst för just dig bör provas fram då det kan variera från plats till plats och ort till ort.

Om man använder den till mobilt bredband och vill kunna ta emot alla frekvenser är detta ett bra val, men i vissa lägen kan det finnas finess att välja en antenn med ett smalare frekvens-spektrum för att bara plocka signaler från ett specifikt frekvensband. Samma sak gäller om den skall agera donörantenn till ett repeatersystem, operatörerna vill helst att man använder antenner med så smalt omfång som möjligt.

Den levereras med 4m antennkabel i 200-grade som avslutas med en SMA-hane. Vi rekommenderar INTE att man förlänger den utan monterar sin router så nära antennen som möjligt. Vill man ändå förlänga den rekommenderar vi att man använder minst 400-grade för detta. SMA-kabel 400-grade kan beställas med SMA-hane / SMA-hona. beställer du samtidigt med denna antenn förstår vi att det är så du vill ha den, annars måste du skriva det i kassan.
Antennen är IP65-klassad. I specifikationerna står det att den är vit, den är snarare beige eller gräddvit.

Produktspecifikationer

Färg
Vit
Material
PVC
Aluminium
Djup
70.0 mm
Impedans
50 Ohm
Blixtskydd
Ja
Antal element
1
Nominell vindhastighet
120 km/h
Diameter av monteringsstång
30-53 mm
Polarisering
Linjär
Spänningens stående vågförhållande (VSWR)
Mindre än 2,5
Kontakttyp
SMA Hane
Höjd
210.0 mm
Vikt
1250.0 g
Bredd
445.0 mm
Vertikal öppningsvinkel
50 °
Horisontell öppningsvinkel
60 °
Förhållande mellan fram och baksida
21 dB
Förstärkning
11 dB
Mottagningsfrekvensområde
698-5000 MHz
Signaltyp
5G
Kabellängd
4.00 m
Inomhus / Utomhus
Inomhus eller Utomhus