Företag

Här finns kompletta paket med yttre antenn, repeater / booster samt inomhusantenner för att förbättra mobiltäckningen inomhus i större lokaler och hos företag.

Naturligtvis skräddarsyr vi sådana här lösningar för att passa just Ert företag.

Alla våra paket är när vi har beräknat dem och levererat så kallade "plug and play" lösningar. Det innebär att med normala kunskaper kan de flesta installera dessa lösningar utan problem. Alla eventuella fallgropar informerar vi om i samband med leveransen så att man kan göra detta själv.

För företag i göteborgsregionen kan vi göra allt, hela vägen från mätning till projektering, beräkning leverans och installation.

I normala byggnader där det är någorlunda lätt att dra kablar (exempelvis finns det undertak) så tar en installation med 4 inomhusantenner normalt ca 16-20 mantimmar, d.v.s. två installatörer 8-10 timmar.

Det innebär att för en installtionskostnad på ca 10 000 kronor + moms och materialkostnaden på ca 15 000 + moms kan man på en dag få ett sådant här system installerat och driftsatt.

Sedan är ju alla installationer olika och priset kan variera. Är det en industrilokal där det ligger kabelstegar och ingen fokus skall läggas på estetik kan två man göra det på 4-5 timmar, då hamnar installationskostnaden på hälften.

Likväl som ett K-märkt hus kanske kräver 20-30 timmar för två installatörer.

Kontakta oss för ett förslag.

Ha följande redo:

Lokalyta/beskaffenhet

Operatör

plats/adress

0300-660095