MobilePartners Paket för Telia +15dBm uppdatering till 900Mhz

9 300 kr

8 900 kr

 

Detta är ett uppdateringspaket för dig som tidigare haft en repeater för 2100MHz hos Telia. I och med att 2100-nätet skall avvecklas kommer din repeater att sluta fungera. Du behöver då byta ut din donörantenn (den utomhus) samt repeatern. Är man normalt händig så är det ganska enkelt att göra själv. Vi kan bistå med hjälp via mail eller telefon.

Har du köpt din tidigare repeater av oss så skall alla kontakter passa. Har du köpt någon annanstans är det en bra idé att kolla upp kontakter innan beställning.

Till de som beställer detta paket kommer vi att skicka en halvmeter vulktejp i ett kuvert så du kan vädersäkra din kontakt på taket.

Ett helt nytt paket för 900MHz hos Telia som ger tillgång till både 2G (GSM) och 3G (både tal och data, detta kommer så småningom att övergå till 4G, men 2G kvarstår då) d.v.s. både tal och data.

Detta uppdateringspaket är lämpligt för dig som haft en repeater med ca 15dBm i förstärkning. Är du osäker, fotografera typskylten på din repeater och maila till oss så kan vi nog hjälpa dig att identifiera den.

OBS! Ny tillståndsansökan måste in till Telia innan man får driftsätta en ny repeater på ett annat frekvensband! Är du osäker här, kontakta oss.

OBS2! I din tidigare repeater hade du tillgång även till Tele2, det får man inte numera då deras samarbete är på väg att upphöra. Man kommer då att behöva dubbla repeaters för att få Tele2. Å andra sidan så följer Telenor med på köpet i repeatern för Tele2.


Paketet består av:

1 st SYN-E15L-S bandselektiv repeater

1 st MobilePartners  15dB donörantenn

För dig som köpt din tidigare utrustning från oss, släng iväg ett mail på: [email protected] så får du en rabattkod på 1000:- för att du är återkommande kund. Vi kommer att verifiera detta innan vi mailar rabattkoden.