Marmitek TV-Anywhere Bästa Trådlösa antennuttaget 5,8GHz

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Den klart bästa "Trådlösa antennuttag" vi testat. Dock så har den fortfarande begränsningar, läs lite längre ner.

Produkten alla frågar efter. Koppla in den i ditt antennuttag och ta med dig alla kanaler någon annanstans i huset/lägenheten. Den har en inbyggd tv-motagare som tar emot hela utbudet och sänder det trådlöst till din TV. Perfekt när du vill ha en tv i köket, sovrummet eller någon annanstans där det inte finns antennuttag.

OBS! den funkar bara med analog tv Det innebär att alla som har kabeltv eller liknande kan använda den. För Er med egen antenn så slutade den att funka hösten 2007 om du inte har en multibox inkopplad.

Hur den fungerar? Den har en inbyggd tv-mottagare (analog) som tar emot och lagrar alla kanaler. En videosignal från den tv-mottagaren överförs till den inbyggda AV-linken som skickar den till en mottagare vid en tv någonstans i huset. Den mottagaren ansluts med Scart till tv:n. Den medföljande fjärrkontrollen används för att vid den mottagande platsen byta kanal på sändarens inbyggda tv-mottagare. (fjärrsignalerna slussas trådlöst bakvägen i systemet).
Den ansluts alltså inte med antenn vid mottagande tv:n! Den produkten finns inte

Vi vill poängtera att produkten tar emot en analog signal som den omvandlar till kompositsignal, och som sedan skall skickas trådlöst till en annan TV. Detta innebär att du inte kan ha för stora krav på bildkvaliteten eller räckvidden. Fungerar bäst på avstånd upp till 15m. Bild och ljudkvaliteten beror också i hög grad på hur bra signal som kommer ur väggen. Har du en dålig analog signal från väggen, så blir resultatet därefter. Viktigt också att kabeln från väggen till sändaren håller bra kvalitet och hålls så kort som möjligt. Exempelvis med Antennkabel proffs 1 meter. Mottagande TV spelar naturligtvis också en stor roll. Skall du köra upp den på 42" eller större så kommer du troligen inte bli nöjd med den här produkten.

- Möjlighet att mottaga olika TV program på en annan TV
- Kanaler kan programmeras på önskad frekvens
- Med infraröd förlängning, för att kontollera ansluten utrustning med original fjärren.
- Inkl. fjärrkontroll
- Passar för DVD, Satellit, VCR, PC, DVB-T mottagare
Specifications:

Operating Frequency band: 5,8GHz (4 channels)
Frequency band infra-red ext.: 433MHz
Input transmitter: 1x RCA video, 2x RCA audio, antenna IN.
Output receiver: 1x RCA video, 2x RCA audio
Colour: Silver
Including: 2x Power adapter.
2x Scart/RCA cable.
1x IR extension cable.
1x Remote control.
1x Antenna splitter.