Huawei 4G Router för redundans, wifi och 4 LAN portar

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

B593S-22

B593 Från Huawei behöver troligen ingen närmare presentation, en av de mest använda routrarna för 4G eftersom flera operatörer har levererat den ihop med sina bredbandsabonnemang.

Den har allt man behöver, möjlighet till extern antenn, inbyggd Wifi och möjlighet att konfigurera en av LAN-portarna som en WAN-port att ansluta till sin fasta lina. När det är gjort har man en redundant internetanslutning.

Huawei B593s-22 ger inte bara snabb internetuppkoppling via 3G/4G. Den klarar också telefoni.

Telefoni kräver ett abonnemang med tal eller ett SIP-konto.

Huawei B593 är en operatörsoberoende 4G-router som fungerar på alla frekvensbanden (LTE på 800, 900, 1800, 2100 och 2600MHz och TDD2600) och ger hastigheter upp till 150 Mbit/s i nerladdning och upp till 50 Mbit/s i uppladdning.

Huawei B593 har inbyggd 300 Mbit/s WiFi med WPS-funktion för snabb konfiguration.

Enheten är utrustad med fyra Ethernet-portar varav en är konfigurerbar som antingen LAN eller som WAN. För anslutning till fast nätverksanslutning såsom fiber eller ADSL med fail over till 4G vid driftstörning på fasta länken (eller tvärt om).

En USB-port för USB-lagringsenheter eller skrivare som kan delas ut över lokala nätverket.

OBS! Huaweis produkter är ofta ställda att inte tillåta roaming som standard. Detta kan göra att vissa SIM-kort inte hittar alla sina tillgängliga 2G, 3G eller 4G-nät. Slå på roaming för maximal täckning och funktion.